![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Какво е мнението ви за религията? За мен това е просто инструмент за контрол над разсъдъците на хората с по-слаби характери. Убеден съм, че Христос е живял някога, но не и че е имал нещо общо с какъвто и да е бог. Бил е просто един наивник, разочарован от социалната обстановка и въобразил си, че е способен да промени хората. Да не говорим какви беди е навлякъл на цялото човечество с иначе безобидното си учение... Но не само християнството, но и всяка религия ограничава мисленето на хората и нерядко създава конфликти между тях.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Айаааааа, кой го е измислил това нещо, наречено религия? Аз всъщност нямам нищо против вярващите, но като се замисля колко войни са станали заради тия шитове, наречени религия ми става лошо. Само едно ще кажа (питам): Къде е Господ когато стават всеки ден стотици убийства, в целия Свят? Къде е този могъщт човек с бяла брада и плешиво теме, в който вярва половината свят! Няма го... измислица... театър... То по-добре на театър да отидеш!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:28 AM |