![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
имаше подобен топик, ама не точно.
нека тук, всеки който е излизал извън българия да сподели впечатленията си, да разкаже за пътуването си и евентуално да покаже снимки.. аз лично досега извън границите на държавата ни не съм излизал, но имам големи планове, така че се надявам скоро да мога да разкажа как е преминало първото ми пътуване. хайде, хайде. тези, които са ходели в египет, индия, тайланд са с предимство ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Няколко града във Италия посетих: Верона (много ми хареса), Венеция (прехвалват го тва място според мен..и на всякъде гъмжеше от китайци), Флоренция (за ценителите на културни паметници там е много хубаво..), Пиза ( пиза се оказа едно скромно градче като единствената забележителност беше Наклонената кула и базиликите около нея)
След което бях във Виена,но нямах време кой знае колко за разглеждане,но от първи впечатления ми хареса Прекарах една седмица във Швейцария....честно казано предпочитам живота в България..хората живеят за работата,никакви забавления...беше скучно определено Една седмица в Испания..което бе6е пълна противоположност на Швейцария,там нормалното време за излизане бе6е12 през нощта,концерти всяка вечер,по улиците се разхождат всякви хора като ме учуди че деца на по 10 години сами към 12 4аса си се шляеха..което в България евала някога да стане. Барселона беше толкова огромна че това което разгледах беше една стотна част от града...Успях да видя прочутата Sagrada de Falimiq,проектирана от Гауди, видях и улицата на Гауди... другото което ми направи впе4атление там е 4е никои не пиеше всички масово си пушеха хашиш ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 02:25 AM |