![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Прочетох 10на мнения, но се повтаря едно и също, така че няма смисъл да продължавам да ги чета. Защо просто не кажете 'споделям мнението на еди-кого си', без да се обяснявате защо споделяте точно неговото мнение (то пък сякаш има алтернатива, но нейсе).
Аз пък съм оригинална, поне според това, което прочетох - гласувах с НЕ. Не смятам себе си за ограничена. Водя се метълка, защото бих потърсила албум на такива изпълнители само от една песен. Докато има адски много денс парчета, които ми харесват, но няма да тръгна да се ровя за албуми на chemicla brothers примерно, щото адски се кефя на galvanize. Принципно причината за създаване на тема е 'искам да видя дали другите са на моето мнение', но мисля, че е странно хем да казваш, че чалгарите са тъпаци, хем да правиш анкета дали себеподобните ти се самоопределят като ограничени. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:25 PM |