![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Имаме толкова огромен каталог от групи на компютрите си, а на лавиците с дискове броя им се увеличава като геометрична прогресия...
![]() Въпроса ми е как научавате за дадена група или изпълнител. Коментирахме колко време ни трябва, за да харесаме/отречем нечия музика, но по какъв начин изобщо разбираме, че тя съществува? Дали някой ви препоръчва нови неща, сами ли търсите в сайтове, четете в някое електронно издание, или пък "ревютата в списанието са моят най-добър приятел"? ![]() ![]() Интересно ми е най-любимите си групи как открихте? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
Лично аз съм откривала музика по-най различни начини,макар да не съм открила много музика :Р Някои неща съм слушала първо по телевизията и радиото и са ми харесали,после се е стигнало до купуване на албум..а в последствия не поне по-голямата част от дискографията...Имам и една приятелка,която знае за изключително много групи,роден музикален критик е и понеже е от Бургас,намира си лесно музиката,която желае...От нея разбрах за по-голямата аст от любимите ми в настоящия момент групи..От списания и ревюта съм бивала повлияна,но теоретично трябва да съм сигурна,че това ще ми хареса,рогава пробвам практично:)
-------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:52 AM |