![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
http://cointech.net/music/video/
Вече сигурно някои от вас са били на концерт на тази група. Аз трудно повярвах, че такъв злобарски клип е заснет в България. Абе според мене има бъдеще за тия момчета! -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Niilo @ Dec 22 2005, 08:59 PM) И не ми харесва музиката точка, ще ме ужеждавате ли още, че не съм прав, след като изобщо не си падам по такива неща? Бе кой по дяволите се мъчи да те убеждава? Каза си че не ти кафи и тва е ама що трябва го повтаряш през две мнания? А и кво очакваш наистина като сюжет от един клип? На западните групи нали са същите клиповете - дават малко как групата свири, после дават разни планинки, горички, черва или квото там са решили после пак групата и така ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:29 PM |