![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
искам да чуя др. мнения преди да дам моето,така ок ли е?
иначе мисля че всичко др. е ясно,нали? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
.... И ето една безкрайна за мен тема, добре, че съм ограничена откъм време.
Не понасям хората егоисти, материалистите, песимистите, лицемерите, доносниците, онези масово разпространени "модни" хорица. Не понасям хора, неспособни да взимат сами решенията и които се страхуват да направят крачка към промяната, не мога да се примиря с малодушието, с жестокостта, с нежеланието да си полезен, с бездушието, с хора, които не могат да изразяват чувствата си ...... Колкото до лъжата - винаги има нужда от нея. Дори като се замисля предпочитам една лъжа пред дълго и болезнено споделяне, което ще донесе облекчение на съвестта на "прегрешилия", а на мен какво? -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 02:12 AM |