![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Айде сега да видим какво ще каже метълскта общност от народа в Бг относно ромското население.
Изразете някакво положително или отрицателно мнение за ромите ,но нека то да бъде поне малко аргументирано , щото няма смисъл от "Циганите да мрът..." и разни такива реплики. А и все пак не се знае кои може да остане засегнат! Аз лично имам противоречиво ,и неясно дори за мен самия мнение по въпроса. Начи , има една чааст от циганите ,които така да се каже са за "под ножа" .Крадът безразборно ,не спазват ни най-малка хигиена дори да имат възможност ,не си търсят работа ,бият жените и децата си ,и въобще допринасят за негативизма спрямо тях насаден сред българите. Те карат хората да мислят ,че всички цигани не струват. За съжаление ,има друга значително по-малка(но все пак има) част от ромите ,които имат някакви амбиции и възможности ,но са доста възпрепятствани за да се реализират. Познавам такива хора ,достатъчно прилежни и работливи ,на които държавата не открива никаква преспектива ,та дори биват потъпквани и усмивани от сънародниците си. На мен лично ми се струва глупаво да се слагат всички по общ знаменател .Все едно да кажа че всички метали са наркомани(хаха ,тва е една друга тема). Трябва да се намери пълноценен начин за общо съжителство ,от което да има някаква полза ,а не само ненужни дразги. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 25-August 03 Град: Sofia Потребител N: 244 ![]() |
Мисля, че размислите на Eraser в отговор на философите от Анархия в БГ, и публикувани впоследствие във форумите на БНС са доста изчерпателни по темата, затова ги пускам целите:
Цитат(Eraser) @ всички "защитници на човешките права": Колкото и да се пънете няма как да ви убягва факта, че НЕ ние МРАЗИМ циганите, а те МРАЗЯТ нас българите. (мен лично просто ме отвращават, но докато си седят в гетото в собствената си кочина, не са ми проблем) Защо е така ли? Това е в природата на скота, който живее като паразит в държава с хилядолетна история и създадена не от него, а от нас българите. Това е омразата на неуспелия, който не е създал никога нищо за целия период на съществуването си, и винаги е живял като гост и паразит в държавите на други бели нации. Това е циганският народ! Народ, който за хилядолетното си съществуване не е създал НИЩО! Нямат цивилизация, нямат писменост, дори своя религия и вяра не са създали, камо ли някакъв вид по-висше обществено устройство, от родово-племенният строй в който живеят и досега! На тях винаги някой друг им е виновен, че живеят като скотове, но и на ум не им идва да направят нещо за да го променят освен да отправят обвинения към другите(ние-българите в случая), които не са като тях. Ще дам един прост пример за циганска наглост. Преди около месец (може и повече да е било) имаше предаване "Искрено и лично" по БТВ, в което се обсъждаше темата за циганите. Гости бяха представители на цигански фондации, които както се оказа са над 30 !!! Та тези представители (чиято фондация между другото беше под бащиното крило на ОО на Сорос, но това е случайност, няма как иначе да е, нали?) за пример на лошо отношение на българската държава към циганите дадоха циганската махала в Кюстендил(може и да беше Костенец или Костиброд, вече не помня). Та госпожата от циганската фондация плачеше как на така наречените онеправдани и перманентно потискани "роми", общината не им събирала боклука и цялата махала се била заринала в мръсотия. А това си е направо дискриминация (нали много я обичате и вие тази думичка?). Да, ама в хода на разговора стана ясно, че общината не изхвърляла боклука, просто защото няма контейнери за боклук. И познайте сега ... ами те циганите си ги били нарязали и върнали за вторични суровини! На всичкото отгоре общинарите седят и си губят допълнително времето да мислят как да разрешят проблема и обмислят поставянето на големи, масивни контейнери, които циганите да не могат да нарежат!!! Дори и на присъстващите обаче това им се видя като временно решение, защото за циганина като е решил да нареже нещо за вторични просто няма пречка. Да си спомним как цяла София беше под угрозата да остане без ток, защото цигани (о! това разбира се пак е случайност, те са толкова добри и работливи хора иначе) бяха откраднали незнам си колко КИЛОМЕТРА(!!!) кабел, и бяха прекъснали резервното захранване на столицата. Но разбира се, те не са виновни. А кой? Може би филанкишията? НЕ, разбира се, НИЕ българите! Ние по подразбиране сме си виновни за всичко, нали? Продължаваме по темата. Циганите не само нищо не са направили за България, а напротив, когато целокупният БЪЛГАРСКИ народ (в който ВИЕ включвате и тях, щото били тук от незнам си кога) се е борил срещу потисничеството на турските изверги (о, пардон! да не обидим сега и турците ... не било турско робство или иго, а било османско "присъствие" - това не е смешно, децата го учат в училище, в часовете по история), циганите винаги са били на страната на поробителите!
Така, че @narchik, като пишеш "...те живеят тук откакто се помнят и тази земя е колкото наша, толкова и тяхна родина" (Родина се пише с главна буква, но само от хората, които осъзнават смисъла й), си опресни познанията по БЪЛГАРСКА история. Защото народ, който не познава историята си и не пази националните си ценности, без национално достойнство и управляван от предатели е обречен на ново робство. Можеш да започнеш с "Как станах хайдутин" на Панайот Хитов, който пише така: Цитат Цитат: "... Много бели направи и Мустафа Шибилията - турски циганин ... ... В продължение на 8-10 години населението от Бургас до Сливен, в Котел и Елена кански виеха. Като чуеха името "Шибилията", всеки трепереше. Няколко пъти залавяха Шиблията - Мустафа и го караха в Едирне, но той пак избягваше и пак ходеше да обира и безчести. Хората отиваха жътва да жънат, а той с другарите си - в село. Щом се върнат вечерта, излавя ги, обира ги в дома им и ги изколва. ..." Целият текст може да прочетеш тук: http://bgns.net/Bg/otech/history/turigo/do...ocs/phitov.html Между другото, няма да ме изненадате като напускате плоски отговори от рода на "още един наци постинг", "расист" и прочее тъпотии. Отдавна съм се убедил, че очетата са ви плътно затворени и си живеете в собствените утопични мечти за анархия и безвластие, и ... равенство на всички раси. Но какво е това равенство? Както може би сте учили по математика, равенството е знак за еднаквост между две величини. С прости думи ще ви дам пример. Като поставиш на двете теглилки на кантара две величини и тежестта им е еднаква теглилката се уравновесява. Като поставиш на двете блюда на везната циганският народ и българският, кажете ми кое да ги уравновеси?
И затова всичко друго мога да разбера, но не мога да проумея само как можете да наречете циганина "ЧОВЕК"?!? Но има и един друг начин, и той се нарича "уравнивиловка", т.е. насилствено изравняване на несравними величини. Измислиха го вашите другарчета комунистите, а смисълът му беше девиз на целия комунистически "рай" - "всекиму според възможностите, всекиму според потребностите". Но за целите на "уравнивиловката" се нарушават природните закони, чрез насилствено наклоняване на везните. Как ли? Много просто - организацийки като ОО наливат кинти в разните многобройни цигански фондации, които започват да раздухват истории като "расизъм", "нетолерантност", нарушаване(?!?) на "човешки права". А такива като вас го правят даже и без пари! Що бе? Кои права им нарушихме?
Така че когато излезе някой по-лъскав мангал и каже, че имал образование пък не го взимали на работа щото бил "ром" ... коментарът е излишен, правете си сами изводите! Пропуска се отново факта, че никой не взима на работа САМО по образование, трябва да докажеш и какво можеш. А мангалът размахва по БТВ само диплома, но не ни показва дори какво има в нея. Едно е дори само да завършиш с отличен успех, а друго - едвам с "тройка". Но това не е интересно, ВАЖНОТО е че той е "образован" и към него българите се държат "дискриминационно". Защото отново чака някой да го настани в удобно кресло на топло местенце, без много бачкане и висока заплата, а той да си закачи "дипломата" на стената (без страницата с оценките разбира се). И накрая да ви попитам, ако някой българин излезе по телевизията и почне да разправя как краде (било ток, жици, или каквото и да било), щото бил гладен, колко време ще се разхожда по улиците свободен? Едва ли колкото "онеправдания ром". Т.е. законите на България и наказанията са за нас българите, а благата - за мангалите. ЕЙ НА ТОВА АЗ МУ ВИКАМ "ДИСКРИМИНАЦИЯ"! Може още много да ви напиша по темата, но нещо ми писна, така или иначе твърдите ви @нархо-комунистически чутури едва ли ще схванат за какво става въпрос. източник: http://www.bgns.net/phpBB2/viewtopic.php?t=47 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:31 AM |