![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
искам да чуя др. мнения преди да дам моето,така ок ли е?
иначе мисля че всичко др. е ясно,нали? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Като ме дразни нещо, го казвам на когото трябва.
Всъщност, скоро едно нещо адски ме вбеси. С някакъв 'националист' говорим за прабългарите и аз му казах, че са тюркски племена, а той ми се озъби 'ако беше момче, щях да ти счупа главата, сериозно ти говора!' Хубаво, че бяхме от двете страни на масата, че аз щях да почна боя, както се бях ядосала... Дразнят ме ей-такива хора - дето не признават нещо, когато не им изнася, чуждото мнение, а после разправят, че еди-кой си не уважавал мнението на другите. А между другото тоя превъзходен прилича на турчин (да не кажа циганин), никакви славянски черти няма. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:02 AM |