![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе хора, от къде да си зема някви по-добри кубинки? Моите вече на нищо не приличат
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Dec 28 2005, 07:57 PM) Цитат(Dragon's Bride @ Dec 28 2005, 09:43 PM) Цитат(`Xandria` @ Dec 22 2005, 08:55 AM) иначе от сайта на Горгон незнам кое по-напред да избера,всички ме радват ![]() не е въпроса да те радват, а да видиш дали ще са ти удобни, за колко време ще си ги нанизваш, колко тежат и колко студ ще ти държи металното бомбе и още мноооого подобни неща ![]() Точно това е въпроса,много ясно че трябва да е и удобна обувката и топла,това се подразбира,но това не значи,че трябва да е някоя грозотия,и да,всички ми харесаха ![]() ![]() ![]() Питаш - отговарям ти... Кво да ти кажа ми аз имам такива и такива и да ти пусна по 2-3 снимки в профил и анфас...и ударихме хилядарката.. Ми те всичките са еднакви - кубинки като кубинки Това, което е важно според мен е да решиш: колко често ще ходиш с тях, колко да са високи като навръзване и т.н. Цвят и марка най-лесно се избира Сега си има всичко /или поне почти всичко/- има и Мартенси /не гръчки или турски/, и Стийл-а ни е хубав и ъндърграунда... А по въпроса за топленето- някой яко те е излъгал - кубинки с метално бомбе не топлят - кое да те стопли металното бомбе или кожата- тц! вършат работа щото изолират И като казах изолират се сетих важно за мен е също дали езика им е цял- едно е да е цял и да си джвакаш в локвите, друго е да не е.. Та такива ми ти работи... п.п. @ Зиги, "Ню Рок са цигания... " за тва сме на едно мнение! със здраве! -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 11:09 AM |