![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Една приятелка преди година ми каза "секса в днешно време е нищо... всеки може да прави секс със всеки, без да имат нищо общо"... преди 2-3 месеца започнах да приемам нейните възгледи на базата на доста лични преживявания...
... какво мислите вие? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ами аз съм си консервативна.
![]() Адски много държа ако един мъж ме харесва да се държи като мъж,а не като путка.Държа си на класическата първа среща,не пускам по първи срещи,и по втори всъщност;не се еба по купони,колкото и да съм умазана;не правя свирки ,защото някой ми е обяснявал супер усърдно колко са красиви очите ми 15мин примерно. И ,of course,трябва да изкоментирам ситуацията на една част от девойките. Не знам кое оформя някои момичета като 'пускащи лесно',а другите като 'трудни',но честно казано сред приятелките ми ,с които ходя насам натам ,няма кой знае колко дашни.Всъщност сме расли заедно и в това отношение си приличаме.Други приятелки,с които се познавам от един по-късен период от живота ми, са точно гореописаните. Могат да дадат смислено обяснение за действията си,но моята роля не е да им държа сметка, все пак,имат си акъл.Само гледам да си имат презервативи,защото след 3 седмици следва една супер неприятна процедура със Sure Check в ранното утро и става напрегнато. Абе в общи линии мани. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:22 PM |