![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Една приятелка преди година ми каза "секса в днешно време е нищо... всеки може да прави секс със всеки, без да имат нищо общо"... преди 2-3 месеца започнах да приемам нейните възгледи на базата на доста лични преживявания...
... какво мислите вие? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Всъщност за едно момиче няма толкова лошо в това да прави свирки или на купон да спи с момче. Много е важно обаче това момче да ти е гадже и по възможност от малко повече време (примерно месец-два-три), а не някой, с когото си се запознала същата вечер и се чудиш дали името му е Камен или Желязко... Моногамността му е майката. Да си верен на човека до теб, както и той да ти бъде верен. Да не се хвърляш на всеки и да си имаш задръжки. Познавам много момичета и момчета, които си имат приятели/приятелки и ходят с тях от години. Не си изневеряват, заедно са всеки ден... Лошо ли е за тях, ако правят секс с половинките си? Аз мисля, че не.
Но пък безразборното чукане, непрестанното и вулгарно говорене на тема секс го намирам за ужасно грозно! И неправилно. Не знам защо го наричат "връзка за една нощ" при положение, че има само механично клатене насам-натам. Хм.. Общо взето границата е тънка. И точно защото трудно се прави разлика между двата случая, които разделя, се правят многобройни грешни заключения за поведението на младите, за разкрепостеността и безсрамието на девойките и т.н. Друг път, като имам повече време, може да напиша нещо по-умно и синтезирано. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:29 PM |