![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
искам да чуя др. мнения преди да дам моето,така ок ли е?
иначе мисля че всичко др. е ясно,нали? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хмм, не съм писал много в тая тема... да взема да драсна нещо по-големичко. До тук всичко което сте изписали си е дразнещо. Въпреки всичко обаче, имам да добавя...
Дразнят ме ужасно хората, които си правят грешни изводи за мен, всъщност, които си правят грешни изводи въобще. Май предразсъдъци му се викаше. Всъщност не. Правя нещо странно и айде лепват ми етикета ЗЛЕ... без дори да са се замисляли защо го правя. Много пъти съм гледал кофти (аз така си гледам) и хора са ме подминавали затова, много пъти съм заговарял в чата и като ме видят на снимка и бягат ![]() Дразнят ме хората, които налагат цензурата. Това са тесногърди хора, които живеят в някакъв измислен реален свят... може би някой би казал, че цензура трябва да има, защото не можело всичко да се каже и покаже. А защо да не може? Просто не сме поискали. Дразнят ме хората които налагат норми. Вярно, има някои наистина нужни правила, но общоприетите работи в някои случаи дразнят. Например общоприето е да си учи човек в делниците и да излиза. Е това много ме дразни ![]() Дразни ме факта, че младите не са взимани насериозно. Никой не разбира, че в 21-ви век човек узрява на 16, а не като преди на 20 и кусур... опровергайте ме ако искате, така мисля... Дразнят ме още и още неща... хората сякаш са създадени за да се дразнят един друг... Аре пийс енд риспект ! ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:47 AM |