![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гост KoRn-SUFFER-H (гост) |
![]() ![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
:punk:
[UHA]FLIPER: не правете така!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 24-April 03 Потребител N: 81 ![]() |
Iskam samo da kaja na razni tipove kato jicata i uha muha puha fliper 4e e mnogo lesno da si velika neo grupa ot sofia s klipove i sichkite mu tam lyskavi neshta i maznotii. Otkade re6i ti jica 4e stiff e laino a? Kogato ne poznava6 niakoi nai lesno mu se slaga etiket nali? Az gi poznavam tia mom4eta ot 10 godini i znam prez kvo minaha i kvi jertvi napraviha. Ako niakoi ima problem s tiah zna4i problema si e negov. Te sa parvata banda v taia sduhana darjava deto napravi istinsko turne v chujbina i to ne pred balgarski emigranti kato D-2 i BTR a pred hora deto nadali sa 4uvali vaobshte 4e ima muzika v na6ta rodina. Ta misalta mi e Insmouth sa mnogo napred s materiala i kato sam govoril s tiah sa mi kazvali 4e Bobi e pliampal 4e iska da se izvini na Stiff
za glupostite deto e govoril a te sa 4e insmouth mrazeli fanovete si hahaha no taka i ne otishal da se izvini tova neshto govori li ti?????? Stiff i Vihar edin pat kazaha 4e fyeld e iaka banda, no 4e nikoi v Insmouth ve4e niama respect kam Bobz i 4e ne iskat nikoi da se izviniava, zashtoto taka e mnogo lesno- kazvash kupishta laina pred mnogo hora a posle iska6 da se izvini6 lichno vse edno ni6to. Ne znam mom4eta ama ste mnogo zabludeni da si mislite 4e ne6tata sa tolkova prosti 45e vie da gi re6avate tuka. Toia e vinoven aonia ne e...hehe |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:44 AM |