![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
abe hora osven luci, istorika i men ima li nqkoi po vuzrasten ....lelelel. veski put kato 4ekna nqkoi profil vijdam 85, 87...88........aide bre starci- pokajete se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
Цитат(deadsoul @ Sep 10 2003, 06:56 PM) А знаеш ли изобщо дали има други животи? Всъщност това за животите е може би още едно внушение, защото хората не могат да се премирят, че ще умрат и толкова game over..., всичко свършва. Май това беше съвсем друга тема, но ме наведе на тази мисъл и реших да я споделя ![]() ами прочети малко повече информация и ще разбереш, че има доказатества за това. чувала ли си за ТУЛКО- това е нещо което е типично за тибетския ламаизъм. когато умира ламата казва къде ще се роди и оставя няколко свой вещи който да разпознае детето което ще се роди . той казва място и време. неговите последователи отиват и намират детето- показват му се много предмети и то разпознава тези които е притежавало в миналия си живот. взимат го от родителите му като плащат за него в злато- колкото килограма тежи толкова злато получават.- такава е била традицията. това дете се взима и се обучава- то обикновенно цитира хиляди текстове , които е било научило в миналия си живот- свещени текстове на санскрит- които едно 4-5 годиншно дете нби могло да си измисли. освен това има нещо наречено регресия- връщането на човек под хипноза в предишни животи- това е опасно и се прави рядко, но в подкоровата памет, която не може да се достигне от човек в нормално състояние се съхранява неосъзната информация за предишните животи. има стотици описани случай как хора разказват невероятни подробности под хипноза- състояние , което не би могло да бъде симулирано- особенно когато ти включват апарати засичащи състоянието на мозъчните функций- на повечето от хората дали тагава информация се правят разследвания за това, което са казали и се оказва , че хората и фактите за които разказват са истински. аз знам по аналогичн начин коя съм била в миналия си живот и беше открито и потвърдено, че този човек е съществувал и с какво се е занимавал и прочие- твърде лична информация. просто намирам за много глупаво когато някой не е информиран относно дадени факти да отрича толкова лесно нещо, корто просто не познава. всичко е един кръговрат. няма нищо страшно в това да умреш и да се родиш от ново. важното е само едно да вървиш съзнателно към усъвършенстване на способностите си |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:04 AM |