![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Холандците Within Temptation имат щастието да се гордеят с един от най-добрите женски гласове в съвременния метъл - този на харизматичната Sharon den Adel. По мое мнение Sharon превъзхожда Tarja.
Кво мислите за тая група? -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Офф...
Цитатът на gad беше относно гласа на Sharon. След това имаше един празен ред... ... След това се спомена, че Within Temptation правели метъл. Което е противоречие на мнението на Nikola Bathory от страна на gad. А ти във втория си пост допълни, че в първия си написал, че си съгласен с мнението на Nikola Bathory само относно гласа на Sharon, не и за това, че не са правели метъл... Поста на Rolf беше продължение на поста на gad, който се отнасяше за мнението на Nikola Bathory... Пих малко водка тази вечер, но не чак толкова. Хайде стига офтопик. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 09:29 PM |