![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Jan 21 2006, 02:38 PM) . . . А път като погледнеш последните няколко години какви хора определят "официалните" правила у нас . . . Само последните няколко? Аз пък съм на мнение че тази ситуация си е напълно в реда на нещата. Навсякъде по света винаги е било така и няма изгледи за промяна. Никъде на никого не му пука за едничкия (вечно недоволен) човек, той просто част от една маса... Неслучайно народът е казал "Цар - далеко, бог - високо.", демек "Оправяй се сам...". Сега само не ми давайте примери с т.нар. "Бели страни", където (уж) било по-добре. Там, също така, хората и манталитетът са различни, което също има огромно значение. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:31 PM |