![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(thrash @ Jan 21 2006, 09:30 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 21 2006, 07:08 PM) КОЙ ВИ ГОВОРИ ЗА КРАДЕНЕ БЕ!?!?!?!?! Говоря ви за шибани лъжи. И шибана, ОЧЕВАДНА наглост! В моемнта сме на седмици разстояние от това да обявят тоталитарния режим за най-доброто случвало се на България някога. Бавно но сигурно драпат към изкривяване на историята и успяват, защото по-малдите въобще не ги ебе какво е било. Това е така, но никой нищо няма да направи по въпроса. Такива са фактите браче. Много ми интересен ето този тип мнения! Защо никой не правел нещо по въпроса че да се "оправим"... Кой бе, пич? Като изключим теб самия никой друг няма да ти гони интересите, освен ако не съвпадение на такива... Но тогава, с подобно отношение, надали ще видиш "парче от баницата". Защо пък някой от вечно мрънкащите не се заеме с въпроса, а? Една от определено лошите страни на градения и така и недовършен тоталитарен строй у нас е изкривеният мироглед на народа, или поне аз така си мисля... Че едва ли не някой трябва да се грижи за него. Нито Царе, нито ЕС, нито близки отношения с Русия или САЩ ще спомогне за т.нар. "Оправяне"! Колкото до ползите от тоталитарния режим, след като 15 години все още се намират предприятия за продажба/разграбване/приватизация, значи все нещо май е имало, а? Факт е че досега (или поне допреди няколко години) цялата икономика на държавата се крепи (или поне се е крепяла) на онова що е било градено преди 90-та: магистрали, заводи... Да сте чули нещо такова да се строи у нас? Е, да, "строим" автомагистрала 'Тракия' с по няколко километра годишно (примерно, ако има и толкова)... смях, СМЯХ!! -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:35 PM |