![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Малко забавление няма да ни навреди..би било хубаво да поствате метълски вицове но поради малкия им брой карайте наред.
Айде и аз да се разпиша с един който се сетих наскоро за любимия ни Бил Гейтс. Кой е дал името на компанията му? -жена му...в първата брачна нощ (MicroSoft) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Един от мен....
Бургас...море, цветя...квартал Меден рудник.Майската утрин с гнус настъпва в ЖК-то, слънцето облива със светлина пропуканите панели на блоковете и огрява торбичките с разпиляни шишета от гроздова.През един от многото прозорци се подава перде с остатъци от носна секреция по него.В тази дупка, която с огромно въображение може да се нарече апартамент, лежи полу-умрял работник, с мазен, кафеникав потник.Прегърнал дружески едно шишенце с одеколон, Евлоги страдалчески хърка.Изведнъж гласът на Милко Калайджиев се обажда от телевизора "ЕЕЕЙ, шшшш...малката"...да, часовникът за събуждане действа, а и Планета има...не са го изиграли с тоя телевизор, може да е краден, ама баца здраво.В сумрака проблясват кървавочервените очи на Евлоги, напомнящи на снощния алкохолен делириум.Идилиата на българския пролетар се разчупва от едно квакане над главата му.Протяга ръка и що да види, на главата му - жаба.Не каква да е жаба, а точно негово копие в животински вид - мазно, разплуто, гнусно.Хваща той жабока, но не може да го мръдне, изглежда се е сраснал с плешивото му теме."Е, тоя лешпер, Трумбо, главата му строших" - набързо си пропомнил участниците във вчерашния запой, Евлогчо."Деба, как е разбрал, че аз му откраднах оня селски суджук, само той ще да е сложил тая жаба тука".В момент на творческа мисъл, Евлоги решил, че положението е сериозно и трябва да се ходи на лекар.Взел той наследствената хартиена шапка на баща си, сгъната от Работническо дело, година '62 и неволно закрил жабока с нея. Отишъл Евлоги при лекаря, който казал дежурната си реплика...не, не "Тарифата ми я пише тук", а "От какво се оплаквате?"."Ем, аз такоуту.....ъъъ..." - размънкал се Евлогчо и свалил шапката.Оттам жабата се обадила на доктора "Копеле, скивай кво ми израстна на гъза!!!!!". |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:33 PM |