![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
www.myspace.com/melekh
www.video.google.com/videosearch?q=melekh&so=0 искам да чуя мнението на тези, които принципно не си падат по метълкор, хардкор, скриймо и причие.. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Щом се спомена никът ми защо да не се включа?
![]() И аз чух парчето, което е качено, а и се опитах да изгледам онези "клипове". ![]() ![]() Сори, не харесвам такава музика и явно не мога да оценя качествата й. "По оста" не е никак лошо парче всъщност, но на мен не ми допада. В случая сравнявам Melekh с това, което съм слушала на нашите любимци Distorment ( ![]() ![]() Оф, а бе какво значение има моето мнение? Не бих определила стила като пънк. Не, че и от пънк разбирам. ![]() Айде живи и здрави. ![]() пп Защо са избрали толкова отвратително име за групата си - винаги ме е дразнело? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:48 AM |