![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
www.myspace.com/melekh
www.video.google.com/videosearch?q=melekh&so=0 искам да чуя мнението на тези, които принципно не си падат по метълкор, хардкор, скриймо и причие.. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(falio` @ Jan 27 2006, 11:49 AM) а тука сигурно е момента да кажа....мене малко ме дразни тая еуфорийка дет се заформя в така да се каже хардкор сцената около Melekh..ве4е бяха сензация преди да имат първия концерт, наистина много са добри, много яко свирят на живо и сцени4но поведение супер ама хората се бият на кой му е любимата БГ група преди първия концерт. Оценявам тва което правят и съм им фен определено ама малко странно/паранормално я приемам таз еуфория. аре пийс +1 Иначе не са лоши. След сдоста слушания парчето ми влезна под кожата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:06 AM |