![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
www.myspace.com/melekh
www.video.google.com/videosearch?q=melekh&so=0 искам да чуя мнението на тези, които принципно не си падат по метълкор, хардкор, скриймо и причие.. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
на4и аз да ви хейтна вси4ки мисля ахах
@xskacorex кво обиждаш мом4ето ся няма смисъл. @faget за кво пишеш такива глупости не мога разбера, година и половина свирене ФАЕХАХ. ебати хейтърското отношение имате вси4ки! @DrSlowDeath мене пък за Hatebreed ме дразни 4е стана много модно пове4ето да ги мразят и да им викат глупаци и позьори сигурно щото са станали по-известни ли деа знам. Ина4е съм съгласен с другите ти мнения @Rolf ти пък какво сега си много опитен и компетентен и другите са неграмотни, опитай се да вникнеш малко в това дето е написал Drslowefjeapj. Не искам да вкарвам някав ред или да ви се праа на много компетентен ама се издразних как всеки си говори некви неща. Вси4ки се повлияха от тва 4е WOI каза 4е тва е сто процентов пънк абе мани. аре по-свежо за напред и сменяйте превръзките {} |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:52 AM |