![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
http://www.metal-rules.com/polls/top100/top100.htm
де да знам , ама според мен аз не бих ги подредил точно така особено 1-вире десет места. И всеки оважаващ се металист не би сложил албума на Manowar - Kings of Metal чак на 93 място има и др позиции кам които не сам доволен но това оставям на вас -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Below are what we, the staff of Metal-Rules.com, have collectively decided are the best and most influential heavy metal albums of all time. We scored a list of some 400-500 albums to determine the top 100. There is absolutely nothing scientific about the ranking that appears below; it is simply the collective opinion of a group of true metalheads. Not everyone will agree with the list or all the items in it, and that's fine, we make no apologies for having an opinion and sharing it with you! This is not meant to be the only definitive list in existence, but it does reflect the common interests of everyone who writes for this webzine as of September 2003.
ами пичовете са си го написали така че невиждам кво може да се обсъжда естесвено че всеки би ги подредил различно -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:35 PM |