![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
abe hora osven luci, istorika i men ima li nqkoi po vuzrasten ....lelelel. veski put kato 4ekna nqkoi profil vijdam 85, 87...88........aide bre starci- pokajete se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Всеки има избор да вярва в каквото си иска. Няма нищо в това, защото целта е да се поддържа вътрешната вяра на съответния индивид. И мен преди ме интересуваха предишни животи и съм чела много неща. Дори на една позната се случиха такива странни неща с три годишният и син. Отговори на някой въпроси и търсенето на още хиляди... Понякога няколко хипотези не могат да управдаят нещата, защото никой не е сигурен, дали това не е илюзия, заблуда, внушение.
И въпреки това нека всеки вярва в това, което си полажелае... Аз например до скоро носех един камък, който имаше дупка по средата и носеше много ценни неща в себе си (не спомени и т.н.), но за другите беше просто камъка с дупката ![]() Аз предлагам да се върнем на старата тема за годините... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:01 AM |