![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Една приятелка преди година ми каза "секса в днешно време е нищо... всеки може да прави секс със всеки, без да имат нищо общо"... преди 2-3 месеца започнах да приемам нейните възгледи на базата на доста лични преживявания...
... какво мислите вие? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Простият народ много бърка любовта със секса. Защо ли? Защото е млад. Младият народ си мисли, че като обича гаджето, пък и прави секс с него, то това е любов със секс.
Същията народ смята, че има любов без секс, но то е някаква духовна извисеност непозната за него. Твърдо и знаещо казва:" Има хора, които се обичат без да имат секс, жалко за тях. добре, че аз не съм като тях" Същият този млад народ казва, че любовта е да казваш на гаджето колко го обичаш и да усещаш как то ти липсва. Казва и че любовта е споделяне на мигове, но все пак се старае да не изпада в особен романтизъм. Става дума разбира се за любов между мъж и жена. Поустовете не показват разбиране относно това каква е връзката между секса и любовта, не показват разбиране въобще относно двете понятия. Надявам се да схванете за какво говоря ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:15 PM |