![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Драсти, приятно ми е отново да се регна във форума ви.
Както и да е, it's all bout the musuc after all -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Цитат Аве ти да не си Д(р)ъмър??? Винаги съм знаел, че зад ника му се крие някоя мъжкарана... А нее, нещо много тъпашко беше - детска му работа. Цитат Скейт ли караш? Карах, сега съм с шини на двата глезена. Щото под 'каране' разбирам едни неща, които ти вдигат адреналина - стълби, паментници със стълби. И други травми имам, да че чуди човек как още ходя... Не че е лесно де ![]() Цитат велцоме, приятни неща слушаш (вж audioscrobbler), от кога се захвана с барабаните? Оу, едва от година, свиря в една репетиционна с много типове - половината съм ги видвала по веднъж. Но понеже станахме много барабанисти [3 без мен] и ме цаниха за вокал ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:20 AM |