![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() Дата.бг вече е платена ! Честито на преебаните. Интересно дали скромните 2лв (без ДДС), които усерите плащат, спонсорират НСБОБ ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат Дата.бг вече е платена ! Честито на преебаните. Интересно дали скромните 2лв (без ДДС), които усерите плащат, спонсорират НСБОБ ? Реално погледнато, търсачката не си струва два лева или нещо такова. В дата се намират само архивни неща и не се качват особено много нови неща, а и те не са в прегледен вид ако се качат. Свободното пространство вече е друг въпрос. Цитат 4естно казано изобщо не ме интересува...мисля 4е предпо4итам да дам 2 лева и да си спестя мъките,+ това хората трябва да започнат да схващат 4е няма БЕЗПЛАТНИ неща... почти нищо не спестяваш с убер дата-та ![]() Цитат Не бееее - линковете през форума са си безплатни. Платена е "Търсачката" от главната страница. Ако не щеш да плащаш - влизаш във форума, съответния раздел, четеш малко, намираш си каквото ти трябва и го сваляш. Но ако искаш да качваш, ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ ??? Да си плащам, че им осигурявам съдържание, което другите юзери да свалят, че Датата да имат трафик ???? !!!!! evil2.gif тъй де, както казах няма за какво да се плаща в случая ![]() Цитат Аре стига глупости. Това дето беше тука, никъде го няма. Общо взето и никъде не е нужно ![]() Между другото за абонати на Хоумлан, услугите на Дата са безплатни. Цитат Абе копират от арената. Пък и ми е праз оная работа за търсачката им. Аз ползвам торенти. lol -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:41 PM |