![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() Дата.бг вече е платена ! Честито на преебаните. Интересно дали скромните 2лв (без ДДС), които усерите плащат, спонсорират НСБОБ ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() ![]() Аз на Датата си качвам част от оригиналните дискове, и пращам на разни хора да дърпат. Това са хора, които НЕ искат мр3, искат ПРЕЦИЗЕН имидж на оригинален диск. Покрай тях тия неща ги свалят и други хора... Значи, аз веднъж давам 22-25-30 лв за диска, и после трябва да дам ОЩЕ 2 лв за да мога да го споделя ???? От` ги не еба ? ![]() Проблема е,че хората, които осигуряват съдържанието на Датата, сега трябва да дават пари, за да го правят. Вместо по една свирка да ни направят за благодарност, че им осигуряваме съдържание ! В една дъъълга тема възмутени ъплоадери се кълняха, че ще дадат по 2 лв само за да си изтрият всичко от директориите. И какво ще има тогава в Датата ? ![]() Явно и аз ще минавам на торенти... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:52 PM |