![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Драсти, приятно ми е отново да се регна във форума ви.
Както и да е, it's all bout the musuc after all -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Цитат(Slash @ Feb 3 2006, 10:52 AM) Ами да. Аз съм дете, ти също, мнозинството съфорумци и те... ![]() Всъщност наистина мразя мъжкарани, чисто по приказки и маниери, но това не е по темата а и не засяга теб, нали... ![]() Мисля, че - не. И се надявам. Всъщност какво разбираш под 'мъжкарана', защото на мен още ми се върти определението лепнато за една съученичка от 5ти клас, а то май е малко неприложимо сега. _______________ Цитат(Slash @ Feb 3 2006, 10:52 AM) Предполагам, че идол ти е Bam Margera... ![]() Ам, не. Всъщност е дядо ви Rodney Mulen - човекът благодарение, на когото сега си има повечето от триковете и то от най-зрелищните ![]() _______________ Цитат(`Xandria) Добре дошла(отново) в джунглата,с пожелания за много успехи като вокал Ева ли, еинственето нещо, което мога да пея като хората се AC/DC - нищо друго не ми минава през гърлото ![]() ![]() ![]() ... Още веднъж на всички: Здрасти ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:09 AM |