![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Понеже много хейтъри сме се навъдили, викам да погледнем малко и от позитивната страна на нещата, а? Не може да мразим всичко и всички и да искаме да измре целия свят. Поне не през цялото време.
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Feb 8 2006, 12:27 AM) Нещо друго не искаш ли, нагла ставаш ![]() Всъщност можех да изброя още много качества, но сметнах, че е излишно. Разбира се, за да харесам един човек, съвсем не е нужно да притежава всички посочени неща. Честно казано, най-държа на: "Които схващат лесно и не питат простотии. Хора, с които мога да се разбера и само с едно намигване или жест." Често ми се е случвало първоначално адски да се впечатля от някого заради нещо в него, а после да го ненавидя за това. Не се очудвам от себе си, другите също не бива. Една от моите черти, които аз сама си харесвам, е притенциозността и стремежът към идеалното. И двете са неизпълними (поне не напълно), това ми е ясно, но просто харесвам хората, които също ги притежават. Не се кефя на неподредени стаи и толкова! Но май доста се отплеснахме от темата... ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 08:34 AM |