![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Драсти, приятно ми е отново да се регна във форума ви.
Както и да е, it's all bout the musuc after all -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ихаа, уха! Дърпам! Такива филмчета ги лапам като топли банички с боза, мали... Златен си!
MadHatter, ми аз малко трудно ходя сега и не мисля да се връщам към дъската... тоя месец... Много ми се е прикарало, харабия, като наркотиц си е - опиташ ли веднъж - няма спирка! А за металодетекторите - ми правят ми проблеми - на летището преди година две - минавам, пищи. Ааа, да, вериги - свалям, минавам - пищи. Бе ченгето вече почва да ме гледа подозрително, а да - токата на колана е огромна и яко метална... Това не го свалих, че в дънките си и без това мога да се побера няколко пъти. Минаха ме с металодетекторна палка и пак писна тук-там - гривни, други вериги, верига в пентагвам у джоба... Какво да ви кажа - само добре, че не намериха калашника и колта ![]() ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:10 AM |