![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Цитат(autumn @ Feb 10 2006, 02:44 PM) А филмът "Стената" е доста слаб. Самият Roger Waters го намира за объркан, зле направен и твърде повърхностен. Искал е да спре появата му. Е, тук споделям неговото мнение. ![]() ![]() Приятелю, съжалявам че трябва да ти го кажа, но живееш в една голяма заблуда... ![]() Знаеш ли каква част от Стената е написал и режисирал Роджър? На фона на това, че целия свят е разбрал смисала на 'Стената' би трябвало да се чувстваш много глупав.Не бил професионално направен...хахаха ти знаеш ли коя година е правен тоя филм и какви награди има?? Това че нещата във филма ти идват сложнички да ги побереш и като не го разбираш по-добре въобще не се изразявай, според мен и 20 минути от филма не си гледал. Май емоцийките ти идват в повечко, пий една студена вода, отвори ввв.пинкфлойд.ком, образовай се... Другите глупости дет си писал за ПФ няма да ги коменитрам...личи си че си псевдо, но както ти казах - заблуждаваш само себе си.Дано да не ти се връзват хората...че от такива дечковци като тебе голям хаос се получава.Ама кво ли очаквам аз от фенче на Нощтните Мераци... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:42 AM |