![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Цитат(Virgin_Steel @ Feb 11 2006, 12:22 AM) Приятелю, съжалявам че трябва да ти го кажа, но живееш в една голяма заблуда... ![]() Знаеш ли каква част от Стената е написал и режисирал Роджър? На фона на това, че целия свят е разбрал смисала на 'Стената' би трябвало да се чувстваш много глупав.Не бил професионално направен...хахаха ти знаеш ли коя година е правен тоя филм и какви награди има?? Това че нещата във филма ти идват сложнички да ги побереш и като не го разбираш по-добре въобще не се изразявай, според мен и 20 минути от филма не си гледал. Май емоцийките ти идват в повечко, пий една студена вода, отвори ввв.пинкфлойд.ком, образовай се... Другите глупости дет си писал за ПФ няма да ги коменитрам...личи си че си псевдо, но както ти казах - заблуждаваш само себе си.Дано да не ти се връзват хората...че от такива дечковци като тебе голям хаос се получава.Ама кво ли очаквам аз от фенче на Нощтните Мераци... брао пич ти ги разби аз съм глеал филма ама беше доста от давна и мисля ,че е правен 1982 ( до колкото помня де )и според мен е доста добър , а кви награди е зел не сам осведомен -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:49 AM |