![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Драги ми смехурко,
вярно, че feather вече ти показа правия път, но все пак няма как да оставя поста ти без отговор. Толкова много въпроси ми задаваш, че просто трябва да им отговоря. Реших също да съм внимателен с теб, защото си нов и зелен. За user с точно 3 поста си много запознат с моите музикални предпочитания, с това дали съм гледал филма, с това дали наистина слушам Pink Floyd и дaже как ги слушам... знаеш и колко съм умен и какво схващам и какво не. Ако не говореше прекалено много за нов user, нямаше да се излагаш така. До преди няколко месеца аз бях този, дето се моташе тук с аватар на Pink Floyd. Ти няма откъде да знаеш, но ако се контролираше малко повече, нямаше да говориш нелепости. Хайде първо да поопознаеш хората и после да ги коментираш. Точно тези нелепости правят изявлението ти лишено от стойност. Затова и няма смисъл да коментирам предложенията ти да се "образовам" или разсъжденията ти върху моята компетентност и интелекта ми. Впрочем за човек, който се има умен, ти имаш доста лоша пунктуация. Що така? ![]() Вместо да ми излезеш с някакви аргументи, да ми обясниш, че не съм прав, ами съм крив и че фимът е шедьовър, ти псуваш като Волен Сидеров пред камера. ![]() Цитат Не бил професионално направен...хахаха ти знаеш ли коя година е правен тоя филм и какви награди има?? Знам. Правен е 82-ра и единствената награда, която е взел е тази на BAFTA. Наградата е за песен към филм... За "Another Brick in The Wall". Еми заслужили са я. За това спор няма. ![]() Цитат Който ме познава, знае колко съм на Ти с ПФ. (...) ами с времето ще ме опознаете, най-малкото не се подвизавам само в този форум..и личноста ми не е толкова безисвестна колкото може би някои от вас смятат. Можеш да отвориш тема, в която да се представиш и да ни разкажеш за себе си. Сигурно ще е интересно, след като вече си известен. ![]() Айде да си жив и здрав, продължавай да постваш и умната! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:40 AM |