![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Всъшност доста точни ясни факти и тн изведох, въпроси на които можеш да си отговориш.
А това, че имам 3 поста тук не е критерий...има други места с които мога да се похваля, но ще си замълча.Тук явно всички сте критици в сянка и сте скромни и скромни... ![]() Никаде не виждам да съм псувал някой...явно си прекалено чувствителен към това някой нов да се появи и да ти разбие детските илюзии, че си нещо много във форумчето ![]() Особено се осра с това, че днес си решил да ползваш чичко Гугъл и добави още един шедьовър,а именно с 'Единствената награда била тази на БАФТА'...смешна история сте.Поне се надявах да разучиш по-добре нещата за днес та да имам материал за какво да се хвана,а то пак помия. feather ти бавноразвиваща ли си? Ама наистина, това е истински въпрос? Аз ясно, точно, конкретно съм написал, че не коментирам мнението на 'Аутумн',а некомпетентата му намеса върху темата.Хич не ми дреме харесва ли му или не! Да не ми говори глупости... и пак казвам, ако няма да се приключва тук спора да почвам да пасте-вам факти ? И feather сериозно ти казвам, аз не съм скромен човек и не се срамувам от това...не съжалявам, че съм отраснал с Пинк Флойд, че притежавам 24 ® диска, че съм гледал всички техни концерти (които са записани), че имам автографи от тях и тн...? Радвам се, че ти се е пригадило...сигурно си алергична към истина. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:01 AM |