![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Virgin_Steel @ Feb 12 2006, 07:37 AM) Ето и специален поздрав за 'Аутумн' и фактите, които искаше: http://www.floydian.info/thewall.html Ех добре, че е неделя та намерих време ![]() Успех ![]() Ти май наистина не си добре с нервите. Пратил си ми информация за албума на Pink Floyd, а не за филма. Нали не си забравил, за какво говорим? Аватарът ми май не ти допада много, а? Дали това не те ядосва повече от моята "некомпетентност". Дано да бъркам. Истина е, че темата вече отдавна е опорочена, за което и аз имам вина, признавам. Надявам се, че няма проблем с Virgin Steel да продължим разправиите на ниво лични съобщения, както ми предложи Радо. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:33 AM |