![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат Изтрийте всичко направо без първите 3-4 поста. И ето отговора на моето "а и не е Радо човека, който ще казва какво да се трие и какво не." Цитат Че кой е казал такова нещо??? Цитирам дословно два отговора не един и същи човек. Не аз съм май бавноразвиващата се. ![]() Цитат Далеч не съм идеалната ви представа за "готин метъл фен". Незнам и защо си мислиш, че само аз се подигравам на някого и незнам защо си мислиш, че нямам причина за това! Аз нямам представа за "готин метъл фен". Иска ми се да мога да се разбирам с всички в едни що-годе нормални рамки, но уви. И за миг не ми е минавало през ума, че само ти се подиграваш на някого, дори съм сигурна, че имаш причини да го правиш. Но това, че ти не си изключение оправдава твоето детинско отношение? Знаеш, че със същия успех мога да категоризирам много от любимите ти групи и техните фенове - и, представи си, имам доказателства за това. Виждала съм доста екземпляри с подобни фланелки, ХА! Кажи ми нещо сега за този убийствен довод! ![]() Цитат(Virgin_Steel) Поне съм сигурен, че човека който се юрна амбицирано да заблуждава народа ще се замисли дали да го прави отново. Аз не забелязах подобно нещо. Autumn изрази своето мнение за филм, който е гледал няколко пъти. Не му е харесал. Ти проблем имаш ли с това? Щял да се замисли?! Едва ли, при положение, че получава подобно отношение към себе си и компетентността си. Цитат(Virgin_Steel) Извинявам се за грубия език и за всичко Това е върха на наглостта след като половин час преди това пишеш ето това: Цитат feather ти бавноразвиваща ли си? Ама наистина, това е истински въпрос? Не се нуждае от никакъв коментар, мисля. Е, не притежавам всички оригинални дискове на любимите ми групи, но пък и не се чувствам по-малко фенка, хахах. Отново поредния прекрасен опит за доводи. ![]() Защо сметна, че аз съм скромен човек, например? Нищо подобно. ![]() Цитат(Радо) "разбирачи" с такава железна житейска философия, чиито измерител са най вече броя мнения в Метъл Уорлд наистина ме разсмиват до такава степен, че ще падна от стола! Ако не си забелязъл това мнение ти е публикувано точно в този Метъл Уорлд, а мнението на мнозинството от потребителите му, представи си, има по-голяма тежест от това на новопристигнал, който коли и беси наред. Нямам против да ти е смешно. Не забравяй, че ти и приятелчето ти първи започнахте с хумора и сатирата. Май и на този пост трябва да сложа край. Е, нямаше как да не отговоря на "приятелския ви тон". Благодаря за вниманието. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:35 AM |