![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
ае тая група исключително много ме кефи просто нямам думи за нея а любими парчета няма как да не спомена тухлата в стената и On The Turning Away има и др много яки ама оставям тва на вас да ги кажете
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Евала за темата!!!
Какво да кажа за ![]() ![]() ![]() Може и любимата ми банда да е Металика (е, не днешната Металика), но когато става въпрос за Флойд нещата заемат съвсем други измерения. Пожелавам на всички да се насладите на концертите на Флойд от които може да спре дъха на човек от ефекти, музика, сцена, светлини и т.н. представени в удивителна хармония, гениалност и професионализъм! За мен това е най-изпипаната банда и в концертно и студийно отношение. Какво да кажем за текстове, за философия на групата, за музика, за послание към публилката? Абе когато говорим за Флойд, моля:"шапки долу!" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:49 AM |