![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 12-February 06 Потребител N: 1156 ![]() |
я кажете някакви характеристики за хеви метала, например как звучи.. Един вид като дефиниция или нещо такова ,защото ми е много интересно. Трябва ми малко по "научен" подход, не както си говорим в махалата
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Е, videodrone! Застреля ме между рогата
![]() Някъде бях чел, че всичко започнало с песните на африканските роби по къровете в английските колонии... така до блус- ориентираните подрънквания бла-бла.... след това рокендрол и после господата казват, Сабат.Не знам, кога е заченат и роден, ама за мен, хевито става тийнейджър (буен, дългокос и вечно недоволен) в лето 1983 с piece of mind и kill em all... Ок, сега за звученето! Много ми е интересно как би ти отговорил човек който за първи път има възможността да чуе! Например ако трябва да прави разлика м/у Mourning Palace (borgir)и The Clairvoyant(maiden)... Въпроса в началото ме стресна, ама сега се опитвам да вникна в уникалната му същност! Много благодаря за този въпрос, бих казал! -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 01:38 AM |