![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Българското издание на фестивала Monsters of Rock ще атакува книгата на рекордите "Гинес" това лято край Каварна, съобщава Монитор.
Според основния му организатор Неди Крос се планира участието на над 60 групи, които да свирят непрекъснато общо 101 часа, поставяйки рекорд на "Гинес". Откриването ще бъде в 20 ч. на 3 август, а фестивалът ще продължи до 7 август. По официална информация на организаторите фестивалът ще бъде край Каварна. Изборът на място ще стане известен през март, а строежът на фестивалното градче ще започне в началото на юли. Предвиден е строежът на 38-метрова постоянна сцена, която да отговаря на всички изисквания на световните звезди. Източник: M.Dir.bg -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Лично аз не съм против подобни експерименти... Но не и на мой гръб, хехе... Преди десетина години щях да си кажа "ей, супер", да хвана мешката и бегом... Не, че и сега не съм го правил, преди няколко месеца пак така, на влакчето, паспорта в джоба и каквото стане и не съжалявах... Въпросът е за самите български банди, предвидени за пълнеж... Почти всеки ден се занимавам в промотирането на такива групи и някак си не възприемам факта, че те ще са десета дупка на кавала... Приятели, ходили до Wacken разказват, че фестът започва в ранни зори, банди свирят и по време на сутрешното кафе, само че и 50 човека не ги гледат... Хонорар, пътни, нощувки получават само хедлайнерите, останалите, които са от ъндърграунда, покриват всичко сами... стига да има фенщина у тях...
Така че, всеки си преценява... Има я и другата страна на монетата, питали са ме от разни групи, които съм виждал как не могат да си настроят китарите и им прекъсват кабелите да ме питат: "как да се уредим за Monsters Of Rock?" - хора, посвирете малко в клубове, оправете си китарите, ефектите, пък после се бутайте... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:41 PM |