![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 19-February 06 Потребител N: 1172 ![]() |
не знам вие каква мислите ама у нас сега след 2 дори след 5 години няма да има никаква почва за метъла като развитие тия поп фолк простотии просто го задушават. но може би това е поради факта че тук и сега няма достатъчно активна аудитория на тази музика - казвам активна като имам предвид - заинтересована, вярна, с финанси, а и продуцентите ни са от типа бързата печалба, дребния хит. не е ли така
![]() направо положението е много зле колкото и банди добри да познавам или не чак толкова добри те или свирят за удоволствие в някое зле самоскроено студиио и се мъчат в три уши или о,шипка без стимул щото да си говорим правото слават си е слава парите пари и приятелите приятели , за да върви човек напред му трябва и гласност |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Който твърди, че няма български метъл групи, които да поддържат скромната ни, но пък много хубава сцена, явно не си е прочел домашното. В интернет присъстват достатъчен брой сайтове за тежка музика, където обикновено се набляга най-вече на българските групи. А освен тези, "по-популярните", които си имат собствени страници и са изнесли един-два-пет концерта, има още поне 3 пъти толкова, които свирят в "гаража на леля ми" (това го имаше в някаква друга тема
![]() А аз незнайно защо съм с впечатлението, че в последно време се обръща доста внимание на българските метъл групи. Но дали е така, само те могат да кажат. Ще си позволя да цитирам думите на Стефан, от последното интервю, което даде ( ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 02:14 PM |