![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
И тъй, навън се затопли, усетих, че идва пролет и съответно една идея която замислям от много време, се появи отново в главата ми.
Първо искам да апелирам тази тема да стане важна. Та така де, идеята ми е да се съберем колкото се може повече хора от форума някъде. На обикновените срещи идват 10-15-20 човека най-много, в най-добрия случай. Пускам тази тема толкова рано абсолютно умишлено, за да могат колкото се може повече хора да я прочетат. Същност на идеята ми: Някъде през април-май-юни-юли да се съберем някъде за ден-два и да си изкараме яко. Вероятно някои хора ще кажат, че Монстърс... ще е идеалното място. Аз не мисля така по простата причина, че ще е ебати гъча. Така де, мисля си за някаква хижа или нещо такова. И вижте сега, не ме бива в организациите и тем подобни. Моля за съвети, идеи и тн и тн... Мисля, че идеята ми е добра ако не се появят коментари от рода на:"Ами айде организирай". Целя се в бройка от около 50-60 човека, колкото са активно пишещите по мои наблюдения... Така де, сега сте вие. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
как бе на Шипка все ще има нещо както на всеки 3 март ...поне по телевизията съм гледал правят се сбирки на стари български родове...има заря... войници брадати активисти от Атака хехе ..до там се стига лесно ...няма да има спане естествено... ма сигурно ще си струва да се види Тва че ще е студено и ще има много път по влакове и автобуси е ясно
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 02:18 AM |