![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
istoriq ot w4era ... li4no widqh kak 6 ili 7 skina nalagat edin padnal na zemqta 4owek ... (6 ili 7 6toto ot ona1q poziciq ne mojeh da gi prebroq wsi4kite wijdah samo kraka) are si4ki skinowe go d****e na negri skinowe ---> mizernici
a 4engetata za tqh edin warnenski fuck you skin+4enge = 2ka p****i |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Абе това не са никакви патриоти.Вярно е,че живеят само за да бият всичко живо,независимо цвета на кожата,което мисля не се свързва с техните разбирания.Пък и са пълни страхливци.
Аз досега проблеми не съм имала,въпреки че се обличам върло металски,но все пак съм момиче и може би това ме спасява до известна степен(едно от предимствата на моя пол).Е не мога да кажа,че училищните бръснати индивиди(които са двама) не са ме заплашвали по чатовете-и аз не знам защо(може би и те също),но истината е,че в даскало даже и не смеят да ми подвикнат за разлика от рапърите и чалгарите,които изглежда са по-смели. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:28 PM |