![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
слаб 2 !
или лош 1! подигравка с феновете! ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Откакто го свалих снощи съм го чул вече сигурно десет пъти, с презумцията, че не може да е чак толкова лош. След петото слушане започнах да понаучавам песните и взе да ми се струва малко по-приемлив, но, мамка му, определено не е това продължението, което заслужаваше Operation: Mindcrime. Песните са някак размити, липсва им свежестта и живота на песните от първата част, липсва им чувство. Та коя от новите може да се сравнява, та дори и отчасти с шедьоври като Suite Sister Mary, The Mission, I Don't Belive In Love или въобще която си изберете от първата част? Няма такава. Женските вокали на моменти направо ме дразнят, особено в последната песен (какъв завършек на сагата
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:16 AM |