![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Тука може да поствате и да споделите всички по интересни мисли, цитати които сте чули от някои френд-от чата,от улицата или от някой форум да речем
![]() ![]() делитет ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 31-January 06 Потребител N: 1135 ![]() |
малката ми сестра прави шпагати, връзва се на фльонга, качва си палеца на левия крак зад ухото и т.н.
баща ми решава да ме ебава и ми вика "нийко, тва можеш ли го" щот съм била кюфте. аз ставам от масата (тва на вечеря) и почвам да се разпъвам (трагнично изглеждах), но и майка ми и тя идва. и двете седим на земята и правим шпагати некви и майка ми се оплаква как не можела да се разкрачи колкото трябва. а баща ми с успокоителен тон: "точно колкото трябва ги разтваряш краката" ние двете с нея се смеем, а той седи и гледа невинно и казва "е кво, вие имате баси подциничното съзнание..." не знам... така като го чета не е толкоз смешно...но в домашна обстановка...и с тези герои... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:46 AM |