![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Малко забавление няма да ни навреди..би било хубаво да поствате метълски вицове но поради малкия им брой карайте наред.
Айде и аз да се разпиша с един който се сетих наскоро за любимия ни Бил Гейтс. Кой е дал името на компанията му? -жена му...в първата брачна нощ (MicroSoft) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Надпис на входа на черква:
"Пътнико, ако си се уморил да съгрешаваш в този живот, влез и се помоли за спасението на душата ти." Отдолу добавено с червило: "А ако не си, обади се на тел..." Дон Корлеоне като малък (12 г.) седи и пише писмо на дядо Господ какво иска за коледа. Започва писмото: "Мили Боже, много ми се иска да имам червен велосипед с калници, и..." Къса листа и си мисли: "Няма да стане. Човек убихме преди 2 месеца. Обаче, от друга страна той сам си беше виновен- кой го кара да влиза в нашия район?" Пак почва: "Мили Боже, много ми се иска да имам червен велосипед..." Пак къса писмото: "Няма да се навие. Участвах в групово изнасилване. Обаче, от друга страна тя сама си беше виновна- като и предлагахме пари защо не ги взе?" Пак пише: "Господи...". Спира, замисля се, посяга пак да къса листа обаче се сеща нещо. Скача, сваля статуетката на Дева Мария от стената, заключва я в един сандък и продължава писмото: "Исусе, ако искаш пак да видиш майка си..." Един ден Исус решил да слезе на Земята, за да види как живеят хората и дали някой има нужда от помощ. Срещнал един старец отчаян, разплакан и търсещ някого. Исус го попитал: -Дядо какво се е случило с теб? Защо изглеждаш толкова зле? А дядото отвърнал: -Изгубих сина си чедо и сега обикалям земята с надеждата да го открия, но него го няма...и мина толкова време, че сега не знам ако го видя дали ще мога да го позная... -Как изглежда твоя син? Мога да ти помогна! -Ами на лактите и коленете имаше гвоздеи... Исус прегърнал стареца и възкликнал: -Татко! -Пинокио... -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:22 PM |