![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 19-February 06 Потребител N: 1172 ![]() |
не знам вие каква мислите ама у нас сега след 2 дори след 5 години няма да има никаква почва за метъла като развитие тия поп фолк простотии просто го задушават. но може би това е поради факта че тук и сега няма достатъчно активна аудитория на тази музика - казвам активна като имам предвид - заинтересована, вярна, с финанси, а и продуцентите ни са от типа бързата печалба, дребния хит. не е ли така
![]() направо положението е много зле колкото и банди добри да познавам или не чак толкова добри те или свирят за удоволствие в някое зле самоскроено студиио и се мъчат в три уши или о,шипка без стимул щото да си говорим правото слават си е слава парите пари и приятелите приятели , за да върви човек напред му трябва и гласност |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(F.E.A.R @ Feb 28 2006, 08:52 AM) Хм, много сериозна тема! Виждам че досега всеки е отговарял с със сърцето си вместо да използва главата си! Аз ще направя същото ![]() Не съм убеден че има "много", нито "достатъчно" метъл групи в БГ. Да, има групи по гаражите на които аз не бих платил за да излязат от там докато не ми покажат че заслужават! Не съм чул една или две такива! На запад една група не е просто Цанко , Драганко и Станко които са тропали два пъти в местната кръчма. Знаете как там се полагат огромни усилия и колко се влага в един албум. Продуцент и инвестиции не са достатъчни, ама никак, според мен! А факта че няма институция която да се грижи за това... самата сцена е достатъчен критерий за добро качество на метъла и е негово мерило! Дали има 3 групи от различни градове в БГ които да са запознати една с друга и какво се търси на пазара? Конкуренцията тласка нещата качествено да се подобряват! Това е доста политизирано, ама се ми се струва че цялата хава представлява една голяма тлъста питка и всеки в БГ се опитва да и откъсне от нея и сетне да се скрие в мишата си дупка до следващата удобна възможност (със същата позната песен, дано не се е позабравила! Ако се наложи ще я изсвирим два пъти за да се припомни). А младите групи... покажете се, момчета и застреляйте някой , обадете се! Искаш да кажеш, че тук като се издава албум не се полагат усилия ли?? Че всичко става за 1 месец запис и обработка на компютър?? Ами не си прав. Това с пазара май не го разбрах. Значи ще има музика ако музикантите свирят, за да се харесват на хората??? Не забравяй, че говорим за метъл, а не за чалга. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 02:03 PM |