![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 28-February 06 Потребител N: 1189 ![]() |
Здравейте!
Начи да се представя...Казвам се Надежда,ника/прякора ми е Нори.На 15 години,от София. Интересувам се от музика,митология,история и сякакви изкуства. Слушам почти всякаква музика...само рап,чалга(то тва не е музика за мен) и комерсиалки,които не са положили грам усилия не харесвам.Метъл слушам от много време.Бях на около 8 години когато братовчедка ми ми записа касетка с баладите на Metallica и започнах да се уча и все още се уча.Сега слушам всякакъв стил метъл Групи: Sonata Arctica,Iron Maiden,Opeth,In Flames,Nightwish,Metallica(без St.Anger,този албум изобщо не ми харесва),Blind Guardian,Beseech,Anathema,HIM,Dark Funeral,Black Sabbath,Tristania,Epica,Children Of Bodom,Within Temptation,Godsmack...не харесвам нео метъл кой знае колко, само на Linkin Park харесвам няколко песни,иначе изобщо ме няма в този стил. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:42 AM |