![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Какво мислите за подготвяния през това лято край морето /поне така се чува/ фестивал Monsters of COCK?
![]() Първоначалният списък беше доста добър, но постепенно истината излезе наяве и се оказва, че сигурно само пенсионерски групи ще има, секторът на ЯКИЯ тежък метъл пък съвсем по окастриха... Според мен ще бъде един голям COCK този фестивал, и това е. ![]() Вие какво мислите? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Mar 2 2006, 06:28 PM) Ще ти дам. Но първо започвам с пример. Като идваха Корн, аз много се радвах въпреки че може би те са ми най-противната група. И се радвах защото България се отваря към света. Ще идват все повече и повече. От новите говоря... Корн бяха първи... Идеята драги оплюватели на феста е, че ще има такъв. Кои групи ще дойдат... ами това вече е въпрос на организация и пари. Вие тука вече го анатемосахте защото нам си кой си нямало да идва... всички ще дойдат, трябва време. Може да не е тази година, може да е другата, може да е 2008-ма... И за да не каже някой че приказвам празни приказки ето причини да не плюете феста: 1. Това Е събитие и ЩЕ го има. 2. Поне хората се опитват. Като ви се слушат някои групи, поканете си ги сами! 3. Това е вратата към големите шоута и въпреки че сигурно ще е първо и последно такова събитие, концертите в БГ предстоят. 4. Ще има много хора и ще е весело. Но аз какво ли ви казвам... свещена София е твърде далеч от Каварна и ако не дойде Папата вие няма да си мръднете пръстта... а и да дойде... все тая. ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!11111 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 07:13 PM |