![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Какво мислите за подготвяния през това лято край морето /поне така се чува/ фестивал Monsters of COCK?
![]() Първоначалният списък беше доста добър, но постепенно истината излезе наяве и се оказва, че сигурно само пенсионерски групи ще има, секторът на ЯКИЯ тежък метъл пък съвсем по окастриха... Според мен ще бъде един голям COCK този фестивал, и това е. ![]() Вие какво мислите? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хехе... щом някой от вас за взели този т.н. "проблем" тоолкова навътре (чак до дебелото черво) и щом даже си вярвате, да взема да напиша и аз две-три думи, а?!
Rolf, за какво елементарно уважение апелираш?! На един дебил може ли да му се обясни, защо трябва да уважава някой неща... Да започнем с "пенсионерските" групи... Аз познавам много хора, от всякаква възраст, които ще се накефят максимално на JUDAS PRIEST, MOTORHEAD, WHITESNAKE, SODOM... пък то се изисква и известно количество мозъчни гънки за да си запознат с цялото творчество на такива банди... Защо да не се накефя на Rob Halford?! На кой трябва да се накефя, на някоя прикрито-педерас'ка метълкор бандичка, със захлюпени шапки, имитиращи "култовите" движения на "култовия" Фред Дърст, примерно ли... А и много бързо забравихте, че в списъка има имена, като IN FLAMES, DIMMU BORGIR, СоВ и т.н. и т.н. И естествено, че ще е в Каварна феста!!! Къде да е?! Хората които живеят на море, като мен, знаят какво е положението лятото в София, Перник, Трън и околията... Плюс това, феста ще бъде направен така, че да има за всекиго по нещо, но това е твърде сложна мисъл за някой... Сложна мисъл е също, да мислиш, че феста няма да се изгражда около личните (пък макар и педерас'ки) вкусове на даден фен... Ицо, има 2369749 теми за Каварна, пък и виж автора на тази... достатъчна причина да я локнеш. Купих си чипс... ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 12:58 PM |