![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 27-February 06 Потребител N: 1188 ![]() |
Мега яки са.
П.С. И ако някой каже, че са нео метъл, ше му строша тиквата!!! HAIL COREY TAYLOR!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
Всяка група с феновете си...
![]() За мен Stone Sour не са голямата работа. Голям фен съм на Кори, но честно казано тази група от една гледна точка съсипа песните му. Новият албум на Slipknot е съвсем различен от първоначалният им стил... Излагат се. Това, че в стоун соуър пее някакви по-леки парчета, балади и тн. Не означава, че трябва да сменя и стилът на Slipknot. Иначе песничките Get Inside и Bother не са лоши. И знам колко гадно ми беше като ми викаха, че Slipknot са неометъл. Все още съм против това изказване. Избягвайки от графата на неото, аз не мога да ги поставя сред нито един друг жанр... А относно Stone Sour... нео са. Няма спор. Не приемай Нео-то като обида или нещо твърде леко. Не го сравнявай с linkin park и някакви такива. Disturbed, Drowning Pool и Adema например са велики. Нео метъл са... и к'во? Всяка група със стила си. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 12:27 PM |